Luister naar de radio4 uitzending voor "Musicians without borders"

Vandaag was er een live op radio4 uitgezonden benefietconcert voor een geweldige stichting: Musicians without borders.

Onze accordeoniste Erica Roozendaal trad samen met o.a. zangeres Shura Lipovsky op. Het terugluisteren van dit programma is zeer de moeite waard!

Musicians without borders-benefietconcert 

Bariton Henk Neven, zangeressen Nora Fischer, Brigitte van Hagen en Shura Lipovski, zangeres en ud speelster Jawa Manla en singer-songwriter IX geven in Splendor Amsterdam een grenzeloos benefietconcert samen met het Matangi Kwartet, Maurice Lammerts van Bueren – piano, Oene van Geel – altviool, Kimball Huigens – piano, Erica Roozendaal – accordeon, Jeannette Landré – fluit, Jan Bastiaan Neven – cello en David Dramm – arrangementen. Presentator is Wouter Pleijsier. 

De muziek van deze avond is gecomponeerd in Amsterdam, Beiruth, Cremona, Damascus, Londen, Parijs, St Petersburg, Wenen en elders in de wereld.Musicians without Borders gebruikt de kracht van muziek om mensen in conflictgebieden met elkaar te verzoenen en slachtoffers van oorlog troost en hoop te bieden. Musicians without Borders is actief in Kosovo, Palestina (Westbank), Rwanda, Tanzania, Noord-Ierland en in opvangcentra voor vluchtelingen in Nederland.Met dit concert vragen de musici aandacht voor het werk van Musicians without Borders en zamelen daarvoor geld in.

Leave a comment

Add comment